ЗА КОГО Е КАМПАНИЯТА НА ЕДНА ОТ 8 И AVON "БЪДИ ДО МЕН"?

Кампанията е ориентирана към всички жени, които нямат доказано онкологично заболяване на гърдата и искат да извършат преглед, за да намалят риск от късното му откриване в напреднал стадий.

КАК ДА СЕ РЕГИСТРИРАМ ЗА БЕЗПЛАТЕН ПРЕГЛЕД В КАМПАНИЯТА НА ЕДНА ОТ 8 И AVON "БЪДИ ДО МЕН"?

Ако попадате в целевата група на кампанията, Вие имате възможност да се регистрирате, за да получите безплатен преглед в рамките на следващите 30 дни от датата на регистрацията си. Ще бъдете записани в предвидените дни и часове за прегледи.

Вие можете да се регистрирате за преглед с помощта на тази страница, по телефона или на място в Токуда Болница София.

 • Регистрация чрез интернет

С помощта на този уебсайт, Вие можете да се регистрирате за безплатен преглед в рамките на кампанията „Бъди до мен”.

За да се регистрирате чрез уебсайта, трябва да изпълните следните стъпки:

 1. Регистрация в уебсистемата на Токуда Болница София – след като изберете точката от менюто Регистрация трябва да попълните форма с личните си данни – три имена, ЕГН, мобилен телефон, пол, социална група, гражданство, потребителско име и парола, с които уебсайтът да Ви идентифицира.
  Ако вече имате потребителско име и парола за достъп като пациент на Токуда болница, използвайте тях за Вход в страницата
 2. Вход в уебсайта - За да се регистрирате за участие или да прегледате резултата от прегледа си, трябва да се идентифицирате с потребителското си име и парола на Вход
 3. Попълване на анкета за заявяване на участие – След влизане в уебсайта, той автоматично ще Ви насочи към меню Анкета и час. Тук ще отговорите на няколко въпроса, които определят от какъв преглед се нуждаете. Попълването на анкетата Ви регистрира като пациент, желаещ да участва в кампанията.
 4. Получаване на час за преглед – След успешното попълване на анкетата, уебсайтът ще Ви предложи да си запазите час за преглед. По подразбиране, ще Ви бъде резервиран най-ранния възможен час за преглед. Предложеният Ви час е резервиран за Вас и ако изрично не го откажете, той няма да бъде предложен на друг пациент.


  Чрез опцията за избор на време за преглед, уебсайтът позволява да получите първия възможен час в избран от Вас период в рамките на 30 дневния период за планиране.


  Ако предложеният час не Ви удовлетворява, можете да го откажете чрез бутон за Отказ на часа. Така той ще бъде предоставен на друг пациент. Резервираният Ви час можете да откажете с помощта на уебсайта в момента на получаването му или по всяко време след това, но
  минимум 24 часа преди датата на прегледа. След като откажете резервиран час, УЕБ-сайтът отново Ви предлага да получите такъв при всяко следващо влизане, ако не е изчерпан капацитетът на кампанията.
 • Регистрация по телефон или на място - За да се регистрирате за безплатен преглед по телефона, моля, свържете се координатор на програмата в болница Токуда на телефон 02/403 4920 от 08:30 до 19:30 часа в дните от понеделник до събота. Имате възможност да се регистрирате за безплатен преглед на регистратура в Токуда Болница София в посочените по-горе часове и да се свържете с координатора на локалната регистратура на клиника по Образна диагностика

Известяване чрез SMS

След като се запишете за преглед, чрез системата до Вашия мобилен телефон ще бъде изпратен уведомителен SMS, в който ще бъдат посочени датата и часът на провеждане на консултацията.

Два дни преди прегледа в Мамографския център на МБАЛ „Токуда Болница София” Вие ще получите подсещащ SMS за времето на провеждане на консултацията.

SMS ще получите и в момента, в който резултатите от изследването Ви са готови и качени в страницата за проверка на резултати.

КЪДЕ И КОГА ДА СЕ ЯВЯ ЗА ПРЕГЛЕД ?

След като сте се регистрирали и сте получили час за преглед, Вие трябва да се явите 15 минути преди определения Ви час за преглед на локалната регистратура на клиника по Образна диагностика в Токуда болница.

КАК И КОГА ЩЕ ПОЛУЧА РЕЗУЛТАТ ОТ ПРЕГЛЕДА ?

Резултатът от Вашия преглед ще бъде готов в рамките на 5 работни дни след датата на прегледа.
Вие можете да получите резултата от прегледа си и копие от диагностичните изображения на място в Токуда на локалната регистратура на клиниката по Образна диагностика всеки работен ден от 7:30 до 19:30 часа в дните от понеделник до събота.
УЕБ-сайтът на болницата позволява да видите резултата от прегледа си веднага щом е готов, като използвате потребителското име и паролата за достъп, които сте използвали при УЕБ- регистрацията или получените от регистратурата на Токуда болница при посещението за преглед или регистрация. Преглед на резултатите чрез УЕБ сайта става, като идентифицирате потребителското си име и парола и използвате меню Резултати. Когато резултатът е готов, УЕБ-сайтът ще Ви позволи да го прегледате като текст и изтеглите за отпечатване като PDF бланка.